Milles

Milles

Vap-cam

Vap-cammet sender live fra hvalpekassen på udvalgte tidspunkter og efter aftale med de kommende hvalpe-familier. Alle kan følge med lige her

Om Solo

HvalpelivPosted by Annie Tue, April 29, 2008 15:49:06

Jeg svinger stadig mellem optimisme og rædselsslagen blodsmag i munden mens jeg flasker løs på Solo.
Han bryder sig ikke meget om erstatningen så der er tit mere tale om et bad end om et måltid, men erstatningen hjælper hverken udvendigt eller indvendigt, og Solo tager ikke på trods optrapning af flaske-hyppigheden. Han taber sig godtnok ret langsomt, men det er stadig den forkerte vej og jeg synes det er svært at finde ud af hvornår jeg skal give op. Han maser sig jo stadig rundt og finder for det meste en god plads i søskende-bunken....Men han er begyndt at klynke mere og han har fået sværere ved at holde varmen.
Jeg tænker på, at HVIS nu han kommer sig nu og pludselig begynder at tage på, hvor og hvor meget skade har han så taget af den hårde start? Hvilken slags hundeliv vil han få, vil han blive stærk og sund?

Hav lidt tålmodighed med de lækre hvalpebilleder, overskuddet kan ligge på et ret lille sted i disse dage, men jeg vender tilbage med dejlige billeder så snart der er en afklaring på Solofronten.

  • Comments(0)//milles.thekla.dk/#post16