Milles

Milles

Vap-cam

Vap-cammet sender live fra hvalpekassen på udvalgte tidspunkter og efter aftale med de kommende hvalpe-familier. Alle kan følge med lige her

6 dage gamle

HvalpelivPosted by Annie Wed, April 30, 2008 18:29:19

På utallige opfordringer fra Vap-cam seere, har jeg taget "luftfotos" af hvalpene, så man med lidt held kan kende dem fra hinanden på Vap-cammet.

Her er billeder fra igår (eller i forgårs):

Solo:

Blog Image

Sisse:

Blog Image

Soya:

Blog Image

Samson:

Blog Image

Smilla:

Blog Image

Alle hvalpe undtagen Solo har taget rigtigt flot på, og er nogen bløde, runde bamser. Solo kæmper stadig med sin vægt og vi kæmper med. I følge dyrlægen er der stadig chance for at at han kan rette sig så vi prøver på at ignorere hvor frygteligt lille han er i forhold til sine tykke søskende.
I virkeligheden er han faktisk stadig større hvalpene i Milles første kuld var, da de blev født. Men han er stadig lille og han er stadig ikke særligt interesseret i mad, men han er god til at mase sig ind midt i søskende-bunken og han er ligeså hurtig som de andre, når de maver sig rundt i kassen, så vi håber videre. Og Michael har vist sig at have hidtil usete evner som dyrlæge og er en knag til at give væskeindsprøjtningen uden at Solo hyler op, men jeg piver alligevel lidt hver gang og er en ynkelig assistent.

  • Comments(0)//milles.thekla.dk/#post18