Milles

Milles

Vap-cam

Vap-cammet sender live fra hvalpekassen på udvalgte tidspunkter og efter aftale med de kommende hvalpe-familier. Alle kan følge med lige her

Nu med åbne øjne

HvalpelivPosted by Annie Mon, May 12, 2008 12:06:36

Nu har alle hvalpe åbnet øjnene. Ihvertfald teoretisk set, for i praksis sover de rigtigt meget i denne uge. De kigger dog undersøgende og lidt nærsynet på os når vi tager dem op eller når vi vækker dem ved at kilde dem på maven.

Jeg er halvvejs med at klippe de spidse hvalpekløer (to hvalpe ud af fire har nu mere Mille-venlige poter). Jeg er rigtigt nervøs for neleklipning, selvom det er meget nemt på så små hvalpe, hvor det er tydeligt at se hvad der skal klippes af, og hvor "patienten" desuden falder i søvn så snart jeg begynder at nusse poterne.

De skiftes tit to og to til at spise hos Mille når hun går op i kassen til dem, men for det meste forlader hun også kassen igen så snart hvalpene har spist, for der bliver vældigt varmt.

Hvalpene øver sig på at gå, og selvom forsøgene ser noget vaklende ud, så går det fremad på alle måder og jeg har støvet kravlegården af så jeg er klar til de første flugtforsøg som jeg forventer begynder så småt i løbet af næste uge.

Og så et billede af hvalpene som endnu er nemme modeller, der hjælpsomt falder i søvn når bare de er mætte, lune og bliver aet et par gange.

Blog Image

(Smilla, Samson, Sisse og Soya)

  • Comments(0)//milles.thekla.dk/#post26