Milles

Milles

Vap-cam

Vap-cammet sender live fra hvalpekassen på udvalgte tidspunkter og efter aftale med de kommende hvalpe-familier. Alle kan følge med lige her

3 uger

HvalpelivPosted by Annie Fri, May 16, 2008 20:07:46

Hvalpene er blevet gode til at gå, og vi venter den første springtur når som helst nu, så vi har flyttet hvalpekassen og -cammet så vi kan lave en lille løbegård til dem.

Under turene ud af kassen, kaster hvalpene sig optimistisk ud i slagsmål med Mille, der gerne "bider" efter deres ben og tester balancen, der til hver en tid nemt kan tippes med et velanbragt slik.

Blog Image

Hvalpene er også begyndt at interessere sig for husets to-benede, og kiggede nysgerrigt på os i dag da vi kom hjem fra arbejde. Det er noget helt særligt at blive mødt af fire små betuttede blikke over kanten af hvalpekassen.

Og så har Sissen omsider helt officielt skiftet navn til Soffi. Hun skal nemlig til Hundested og bo hos Jørgen og Vibse. Soffis nye familie har båd og den hedder også Soffi så denne lille-Soffi skal være skibshund og vi er klar med bølge-træningen i hængesofaen fra engang i næste uge, når hvalpene skal med udenfor på terrasserne.

  • Comments(0)//milles.thekla.dk/#post28