Milles

Milles

Vap-cam

Vap-cammet sender live fra hvalpekassen på udvalgte tidspunkter og efter aftale med de kommende hvalpe-familier. Alle kan følge med lige her

Næsten 4 uger

HvalpelivPosted by Annie Wed, May 21, 2008 10:33:27

Hvalpene er nu blevet rigtigt gode til at gå selv, men de tøver stadig med at kravle ud af kassen på egen hånd, så når de sidder og kigger nysgerrigt ud af kassen giver vi dem gerne en hånd med at komme ud og så tumler de glade rundt i kravlegården:

Blog Image

Tjalfe vil rigtigt gerne være med, men bangebuksen er ikke helt sikker på præcis hvor farlig tand-enden på de små bæster er, så han er også lidt bekymret og holder vældigt øje med dem. Mille deler gerne hvalpe-tand-slibningen med andre, selvom hun stadig er noget vagtsom og skeptisk overfor fremmede gæster.

Hvalpene er bare glade og tillidsfulde. Smilla har vist sig at være vædigt modig og frygtløs overfor nye ting. Hun kastede sig også straks over hvalpefoderet og spiste adskillige stykker, som hun tyggede og smagte indgående på.

Blog Image

Og her tæver Smilla lige bolden

Blog Image

Der er virkelig gang i den når alle fire hvalpe tager fat på slagsmål og udfald mod alt hvad der rører sig, men energien rækker ikke så langt, og i løbet af et kvarters tid begynder krigerne at falde i søvn rundt omkring.....og så løfter vi dem tilbage i kassen og lader dem sove et par timer til de er klar til en runde mere....

PS: Stadig lidt bøvl med vap-cammet, men det kommer på af og til.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.