Milles

Milles

Vap-cam

Vap-cammet sender live fra hvalpekassen på udvalgte tidspunkter og efter aftale med de kommende hvalpe-familier. Alle kan følge med lige her

7 uger og fuld fart frem

HvalpelivPosted by Annie Wed, June 11, 2008 10:17:54

Blog Image

Der er virkelig knald på hvalpebanden, og de er blevet rigtigt svære at fotografere når de er vågne, for de spurter omkring, så en hel del billeder kommer til at ligne dette.

Hvalpene er for alvor begyndt at reagere - og komme, vel at mærke - når man kalder, så på hurtige tisseture følger de i en lille flok i hælene på mig gennem stuen og udenfor, hvor de lige skal hjælpes til at huske at stoppe ved de to trin ned på terrassen, som ikke skal forceres ved at spæne ud i den blå luft. Og man kan godt glemme de er der, når man er en glad hvalp der er ude på skrammer.

Udover at øve "kom når jeg kalder", er jeg begyndt at tilskynde noget mere til at spise tørfoder, og det går rigtigt godt.
Der er ikke plads til ret mange tanker i en hvalpehjerne, så for at minde dem om foderet, drysser jeg det ud på jorden/gulvet til dem og kalder og så kaster de sig over det sammen med Mille og af og til også Tjalfe.
Hvalpene glemmer let at opsøge foderet når det bare står i madskålen i køkkenet, men hvis det bliver serveret for dem, kommer de tilsyneladende i tanker om at de er sultne.

Blog Image

Når jeg kommer hjem fra arbejde eller andre udflugter, bliver jeg modtaget med høje, glade hyl og bjæf fra hvalpegården og er nødt til at kaste alt hvad jeg har i hænderne fra mig, for at tilfredsstille velkomstkomitéen, der klatrer og springer op i skødet på mig, nærmest for jeg får sat mig på gulvet. Det er slet ikke til at bære at være så populær, jeg ender med at få nykker, og hvalpene kan slet ikke få nok af selskab og gæster i hvalpegården.

Hvalpene vokser stadig meget hurtigt, og man kan begynde at se forskellene i kropsbygningen og pelsen tydeligt nu. Smilla ser ud til at arve Milles spinkle facon, og Samson har lagt sig voldsomt ud og er blevet tydeligt større end sine søstre, så han bliver bred og mægtig som sin far. Desuden er Samsons pels allerede begyndt at "vokse opad" på hans flanker, så hans pels bliver (er) særdeles kraftig og krøllet....god fornøjelse med børsten, siger jeg bare, og ér begyndt at børste ham i al venskabelighed.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.